DETOUR
Dom omladine Beograd
13.03.2020. u 21hPosle rasprodatog koncerta u Beogradu u okviru Indirekt festivala, za koji se nedeljama tražila karta više, Detour se vraćaju pred beogradsku publiku. Ovog puta nastupiće 13. marta u sali Amerikana Doma Omladine Beograda.

Ulaznice po promo ceni od 800 dinara u ograničenom kontigentu od prvih 100 komada već su u prodaji.
Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Tickets.rs, online kao i u Dallas Music Shopu, Knez Mihajlova 48.
Telefoni: 011 3283823 069 2639699
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

LINK ZA ULAZNICE
Organizator koncerta je Dallas records.

Facebook Event: https://facebook.com/events/s/detour-live/534095047201057/?ti=as‘Plešem sama', 'Snijeg', 'Daleko', 'Zaljubila sam se', 'Tvoje lice se promijenilo', 'Bez tebe' samo su neki od velikih hitova Detour u kojima će fanovi moći ponovo da uživaju. Detour je prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro - akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma povremeno začinjenog drum'n'bass i s druge strane country notom. Njihova snaga nije samo u najnovijim snimcima sa poslednja dva (nagrađivana i hvaljena od strane publike i kritike) albuma 'A što ak' ja...' i 'Tourdetour' nego i u pesmama starijeg datuma kao što su "Ljeto počinje", "Mjesec", "Gledano sa strane" i "Prijatelj" (sa prva dva albuma 'Detour' i 'TV'). Uz pesme najveći adut ove petorke su njihovi nastupi i odlična atmosfera na koncertima.
A Beograd se u to već uverio. 'Ovaj koncert u Amerikani zapravo možemo smatrati našim prvim pravim solističkim koncertom u Beogradu gde smo već ranije nastupali kao gosti kolegama 'Ničim izazvan', i u sklopu Indirekt festivala u Elektropioniru. Već tada su nam ‘zamerali' što ne nastupamo u većem prostoru tako da verujem da će ovog puta biti mesta za sve naše obožavatelje koje srdačno pozivamo na koncert s nadom da ćemo ponoviti veče kakva je bila na našem zadnjem koncertu' poziva frontmen grupe Nenad Borgudan.

Ne budite sujeverni i rezervišite u Martu petak 13-ti, kada nam u Dom omladine dolazi najveća pop atrakcija iz komšiluka.

Baneri