Displaying image003.jpg‘Danas jesi, sutra nisi,
Nema sutra, pa se misli…'


Četiri su godine prošle otkako je 'Pistaccio Metallic' osvojio publiku i kritiku i potvrdio poziciju TBF-a na samom vrhu scene.

TBF su u međuvremenu u svom studiju ''Bozon’’  snimili šesti studijski album ''Danas sutra''.

Rezultat su jedanaest novih pesama, koje, iako smo ponovo u vremenu singlova, kao celina, u klasičnom formatu albuma, dobijaju pun smisao, jer su TBF ipak i 'bend od albuma'.

Za naslovnu pesmu ''Danas sutra" kažu da im je možda i najdraža na albumu a ona donosi za TBF netipično žešći zvuk. Mada je album tipično TBF-ovski, eklektičan i prošaran različitim stilovima. Jasno je da bend suvereno brodi na raznim meridijanima uz, i dalje snažne temelje sazidane u Sašinim stihovima i rimama.          ‘’  Super je osjećaj kad se upustiš u takav izazov ili eksperiment i kad to na kraju ima glavu i rep. To je nešto što te ispunjava. Mi nismo bend koji bi moga jahat samo na jednom žanru, to bi nam dosadilo. TBF ima u svom muzičkom radu jednu šarolikost i teatralnost koja nas intrigira. Želimo ostat muzički dovoljno neuki da bi se mogli igrati i istraživati.’, pojašnjava Saša.


Uz prošle godine objavljen singl ''Neću ti ništa'' i nedavno prezentovan ''Sa mog prozora'', kao budući favoriti se nameću countryjem obojena ‘Krist’, Dylanovska analiza naše današnjice - ‘Tremor’ i plesnim funky ritmovima začinjena ’Teta’.
 

 ''Danas sutra'' je miksovan u studiju RSL production u slovenačkom Novom Mestu. Mix i mastering radio je Tomaž Maras, a produkciju TBF.

Na TBF-ovski način, pomaknuto likovno oblikovanje od fotografija Rine Efendića napravio je Luka Duplančić.

O albumu ''Danas sutra'' je do sada napisano:

'Čast dječacima, curicama, rođacima i ostaloj šarolikoj rodbini s hiphoperske, pa i cijele pop-scene, no neprikosnoveni gazde su i dalje -TBF!’
Zlatko Gall, Slobodna Dalmacija


''Baš na novom albumu Danas sutra TBF su, naime, gotovo do savršenstva razvili svoju poznatu dijalektičku vještinu prepletanja lepršavog i mučnog, ružnog i slatkog, humora, gorčine i nostalgije. TBF zna kako oštar ljutit društveni komentar uvaljati u zarazne plesne ritmove, samo što bi taj postupak trebalo prjie čitati kao ''očuđujući'' a ne ''izdajnički''.'' Nenad Rizvanović, Globus

''Najveći hit definitivno će biti pjesma ''Krist'', koja bi mogla dostići uspjeh najvećih hitova grupe, ali i izazvati reakcije dežurnih dušobrižnika. Jedan je od definitivnih favorita i pjesma ''Stranci'' s primjesama soula.'' Samir Milla, Večernji list

Novi album TBF-a ''Danas sutra'' na Deezeru:

http://www.deezer.com/album/10628652

Singl ''Sa mog prozora'':

https://www.youtube.com/watch?v=ZyBDRDCI1Hg

Službena Facebook stranica:

https://www.facebook.com/pages/TBF-Official-FanClub/313381382011333
Displaying image006.jpg
 
 
 

Baneri