iggy_pop.jpg'Obožavam Iggyja! Obožavam Iggyja! Obožavam Iggyja! Volim sve u vezi Iggyja. On je stvorio izgled i ambijent, a ima i najlepše telo u rock 'n' rollu...' LOU REED

 

'A Million In Prizes - The Anthology' dvostruki CD kroz 38 pesama hronološki prati Iggyevu karijeru od početaka The Stooges davne 1969. godine, pa do današnjih dana i solo radova. Ovo je prvi put da je njegova karijera ovako detaljno sabrana, pa je i izbor pesama impresivan.

Prvi CD donosi pesme sa Stooges albuma: "The Stooges", "Raw Power" i "Fun House", s albuma "Kill City" koji su snimili Iggy i James Williams i radove sa klasičnih ranih solo albuma "Lust For Life" i "The Idiot", poznate i po tome što ih je producirao David Bowie. Drugi CD donosi vrhunce iz Iggyeve poslednje faze među kojima su dueti; "Well Did You Evah" s Debbie Harry i "Candy" s Kate Pierson iz B 52's, kao i neobjavljeni live snimci "Tv Eye" i "Loose". Izdanje sadrži booklet sa zabeleškama muzičkih velikana kao što su David Bowie, Lou Reed, Henry Rollins, Chrissie Hynde i Debbie Harry.

U prodaji je i koncertni DVD "Live At The Avenue B" snimljen 1999. godine u Belgiji tokom promotivne turneje albuma 'Avenue B' kao i studijski CD "Skull Ring" (Virgin 2003.)
.