psb.jpgCD “Fundamental” (2006.)
Pet Shop Boys su na disku “Fundamental” radili punih godinu dana na različitim lokacijama. Najveći deo pesama nastao je u studiju tokom
zime 2005. godine Neil Tennatt i Chris Lowe su se zatim preselili u Napulj gde je nastala “The Sodom and Gomorrah show”, jedna od najznačajnijih pesama sa diska. Uz hitove “I’m With Stupid”,  “Numb”, “Psychological” i druge, disk su kritičari sa pravom proglasili jednim od najboljih u njihovoj karijeri.
CD “Concrete” (2006. dupli)
Snimak nastupa koji su Pet Shop Boys održali 8. maja 2006. godine u Mermaid Theatre zabeležen je na ovom duplom disku. Pet Shop Boys su nastupili uz BBC Concert Orchestra, muzički direktor bio je Trevor Horn, a kao gosti nastupili su Frances Barber, Rufus Wainwright i Robbie Williams.
CD “The Hits” (2003 dupli)
  Kompilacija nudi detaljan presek karijere Pet Shop Boys na dva diska i izbor od 35 najvećih hitova.
DVD “Pop ART” (2003.)
DVD izdanje sadrži 41 video spot i audio intervju “Pet Shop Boys in conversation with Chris Heath”.
DVD “Performance” (2004.)
Digitialno remasterizovan snimak najboljih delova sa tri nastupa koje su održali 1991. godine u Birmingemu. Za ove koncerte kritičar magazina “Malody Maker” je napisao: “Inspirativna kolizija pozorišne imaginacije, filmske gestikulacije, senzibiliteta umetničke škole…”.
DVD “A Life in pop” (2006.)
Kompletna karijera sastava Pet Shop Boys predstavljena je na ovom izdanju. Od nastupnog singla “Wes End Girls” pa do pozicije vodećih pop ikona, Tennat i Lowe u ovom dokumentarnom filmu objašnjavaju sve bitne elemente preko dve decenije duge karijere. Film sadrži ranije neobjavljene koncertne snimke, prvi TV nastup na belgijskoj televiziji 1984. godine, intervjue sa obožavaocima, saradnicima i kolegama među kojima su Robbie Williams, Bruce Weber, Brandon Flowers i drugi.