korn.jpgKalifornijska metal mašina Korn je na albumu "Unplugged" predstavila svoj MTV akustičan nastup. Korn su u sasvim novom svetlu, bez distorzija, zaglušujućih bubnjeva i grubih vokala. Američka kritika i MTV gledaoci su ovaj snimak već stavili uz rame najboljih Unplugged koncerata kao što su nastupi sastava Nirvana ili Erika Kleptona.
Singl sa ovog albuma je nova verzija hita "Freak On a Leash", u kome im se pridružila Amy Lee iz Evanescence. U zanimljivom medleyu "Make me Bad / In Between Days" se pojavljuje i Robert Smith iz The Cure, a tu je i obrada "Creep" sastava Radiohead.
Korn su 2005. godine objavili CD “See You On The Other Side” u standardnom izdanju ali i kao deluxe limited edition sa bonus diskom na kome su tri ranije neobjavljena snimka, dva remiksa hita “Twisted transistor” i video snimak nastupa koji su održali u Rusiji.
Na duplom disku “Chopped. Screwed. Live & Unglued” (2006.) je izbor njihovih studijskih i koncertnih snimaka a bonus DVD sadrži snimak akustičnog nastupa, spotove i galeriju fotografija.
Baneri