Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

adele_biografija_1U Pop Up biblioteci Dallas Recordsa knjiga o jednoj od najvećih pevačica današnjice  "Adele: Biografija"

Interesantnu priču o devojci iz komšiluka koja je oduševila svet glasom i pesmama predočio je britanski novinar i publicista Chas Newkey Burden, autor niza biografija slavnih. Knjigu je prevela novinarka Merita Arslani (inače autor cenjenog romana "Anđeli će samo zaspati"). Na naslovnoj strani je delo poznatog fotografa Briana Rašića.

Ona drsko prkosi pravilima šoubiznisa u kome se eksploatiše izgled. Emotivan glas, hitovi i ranjivost su je učinili planetarno popularnom. Podjednako je vole publike, kritike i kolege. Osvojila je top liste i brojne nagrade, dostigla milionske tiraže, rasprodala koncerte i turneje i postala idol i uzor. Ali ko je ona zaista? Šta je istina o njenom životu koji je toliko uticao na pesme? Kako je prevladala izazove i prepreke u karijeri? Knjiga prati njenu priču od detinjstva u Londonu, gde je počela da peva sa samo četiri godine, životnih uspona i padova, pa sve do ugovora sa izdavačkom kućom, prvih albuma i globalnog uspeha.

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri