Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

cave_knjigaNick Cave je jedan retkih umetnika iznikao iz post-punk ere čija karijera može da se uporedi sa legendama kao što su Bob Dylan ili Van Morrisson. Tako visoko je rangiran zahvaljujući seriji cenjenih albuma kao što su "Junkyard" (sa grupom Birthday Party), "Tender Pray", "The Good Son", "Let Love In", "Murder Ballads", "Dig Lazarus, Dig" (sa The Bad Seeds),  ali i oba albuma sa side-bendom Grinderman. Po dolasku u London iz rodne Australije, Cave je krajem sedamdesetih sa svojim novim bendom The Birthday Party kao tornado pogodio scenu. Manje je to bio muzički projekat, a više noćna mora koja je lomila granice punka, prijeteći da proguta novog kralja mračne muzike. Cave je preživeo, formirao je The Bad Seeds i nastavio da provocira preuzimajući po potrebi ulogu bluesmana sa pištoljem u jednoj, a Biblijom u drugoj ruci, vamp pevača sa odjecima Elvisa iz Vegas ere, pripovedača najneverovatnijih priča ili nežnog pisca ljubavnih pesama.

"Kicking Against The Pricks" je hronika raznovrsnih karaktera i muzičkih pejsaža koje je Cave naselio. A radio je svašta. Neobične duete sa Kylie Minogue, PJ Harvey, Shaneom McGowanom, napisao je pohvaljenu novelu "And The Ass Saw The Angel", pojavljivao se na filmu, pisao je filmske scenarije i muziku za filmove. "Kicking Against The Pricks" je sveobuhvatna i nezaobilazna knjiga koja vodi kroz radove Nicka Cavea, ali i njegovih 'apostola', članova The Bad Seedsa. "Kicking Against Pricks" je pisana potvrda da je Cave pravi 'renesansni' umetnik 21. veka

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri