Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

 

“Potera” je treći singl sa aktuelnog albuma Šinobusa “Nebo od skaja”, objavljenog za izdavačku kuću Dallas Records. Muziku i tekst napisao je Milan Korać, a produkciju potpisuje Darko Varga.


„Pesma “Potera” se odavno ustalila na koncertnom repertoaru benda. Ona leti na surf-rok talasima i glatko dolazi do slušalaca. Njene reči slikaju one večeri kada i muzičari na bini i publika zajedno jašu u poteri za neponovljivim trenucima”

 

Potera

Ja kradem noći
S budnima sanjam
Pevaju oči
Srce se slama

Gomila se pomera
Doboš silnoudara
Britkozvoni gitara

Svud se ritam izvija
Nategnutih čivija
Usnjak tromo zavija

Napuknuti glas
Jaše kontrabas
Pa u galop sve
Potera


Šinobusi uveliko rade na pesmama za novi studijski album, a u međuvremenu polaze na mini turneju „Bački biathlon”, te će nastupiti u sledećim gradovima:

14.02. Blues Time – Subotica
21.02. Foxtrot – Novi Sad
27.02. Road House – Temerin
07.03. Viveur – BačkaPalanka
 

http://www.sinobusi.com
 
link za pesmu
http://youtu.be/65mJ5WStLGA

 

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri