Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

 

Ekskuzivno na Deezer.com!


Na disku "Suputnici" su prepevi kojima se Arsen Dedić 'poklonio' svojim 'suputnicima', kantautorima koji su, svako na svoj način obeležili ili uticali i na njegov put.
U pratećem tekstu o izdanju Zlatko Gall je, između ostalog, napisao:'Za razliku od mnogih koji se groze novih obzora ili onih koji otvoreno u pjesmama vele „teško mi je putovati“, Arsen je bio i ostao putnik.

I suputnik.

I to ne samo zbog kilometraže koju je tijekom drsko bogate karijere nakupio u nogama već zbog dubokog uvjerenja

da za kantautora, pjesnika i glazbenika stajati i ostajati znači – odustajati.

Putovanje je, istinabog, uvijek avantura i izlet u nepoznato, no pametni će se u nju upustiti pažljivo birajući i suputnika i putnu prtljagu.

Čak i kad se putuje „lagano“ i blizu.

Glazbeno putovanje na koje se, 1985. godine, sa Stjepanom Mihaljincem zaputio Arsen, možda se baš čini takvim. Izletom, a ne avanturom.


Jer ajmo biti pošteni, trebalo je imati i talenta i muda

da bi se uronilo u opuse tako velikih faca poput Okudžave, Brela, Aznavoura, Paolija, Cohena ili Casha, a pri tome sačuvala živa glava i čist obraz.

Arsenu je uspjelo i jedno i drugo.

I zbog suputnika, sjajnog i nažalost pokojnog Stjepana Mihaljinca čiji je elegantni klavir bio jedina pratnja Arsenovu glasu, ali i zbog prtljage s kojom je krenuo na put. One pjesničke, dakako, ali i pjevačke osobnosti utkane u izvedbe sugestivne do boli i natopljene emocijama koje izviru iz svake note i stiha.

 …

Skladbe s ovog albuma nisu samo dostojne više ili manje poznatih izvornika, već su temeljito posvojene i posve „arsenizirane“.

Ni udvornički kopirane, ni bahato pretumbane, već su prepjevane s poštovanjem i ljubavlju kakvu može imati samo netko od iste kantautorske vrste. Čak 21 skladba sjajnih prepjeva, kojima je srećom dodan i Arsenov autorski „Daljinski upravljač“, duet sa Gabi „podebljan“ bogatom glazbenom pratnjom, čini „Suputnike“ vraški uzbudljivima,

drugačijim ali i tako tipično „arsenovskim“ albumom.

Što je - nemojmo se lagati - odavno već samo drugo ime za nepatvoreni glazbeni užitak.'


Album ekskluzivno na Deezeru:

http://www.deezer.com/album/9483598

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri