Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

 

Novi album

Sastav Pavel je diskografski debitovao albumom ''Pavel'' 2007. godine, a za njim je usledio ''Od prve zvijezde ravno'' 2012. godine. Lider grupe Aljoša Šerić sa svojim bendom na novom albumu ''I mi smo došli na red'' majstorski balansira profinjenost, jasne slike, narativnost i nežne melodije. Emocije dodatno pojačava topli vokal Antonije Matković Šerić koja se posebno iskazala u pesmi ''Čuvaj me''.Novi album otvara maestralni orkestralni ''Uvod'', nastavlja se pesmom ''Čaroban'' koja najavljuje glavni motiv albuma stihom ''Donosim jasan, čvrst stav, bit ću sretan, čio i zdrav, od sad zauvijek naprosto čaroban''. Pa se pretapa u novu temu, ''Jasmina sanja u tehnikoloru'', pesmu bez reči sa puno melodija i samo pratećim vokalom. Za ''Autentično osrednji'' Šerić je na Splitskom festivalu dobio nagradu za najbolji tekst. I dokazao kako i za ovakve izvođače postoji prostor na festivalima zabavne muzike. ''Pastorala'' povezuje ovaj sa prethodnim diskovima jer donosi dašak melanholičnog raspoloženja koji se nastavlja i u ''Ljubav stoljeća''. ''Dobro je da sam bivši'' najjasnije pokazuje povezanost Pavela sa šansonom, a ''03:27 AM'' zahvaljujući pevanju Aljoše i Antonije pesma zvuči pavelovski prepoznatljivo. Usamljenima su nedelje bile trn u oku, dan koji najviše smeta u sedmici, ali kad se dvoje zaljubljenih najzad pronađu, tada ''su nedjelje opet podnošljive'' kako govori jedan od stihova u temi ''Ispočetka''. Najjaču narativnost na albumu nosi pesma ''Uz njega je nikad nije bilo strah'', po istinitoj priči none i dide Aljoše Šerića. Poslednji biser je ''Od svjetla i ptica'' iz vremena Ramireza, u novom aranžmanu.

Svirali i snimali:

Aljoša Šerić (vokal, akustična gitara, ukulele, synthevi), Antonia Matković (vokal), Jurica Hotko (pianino, Polymoog, Mellotron, Hammond orgulje), Tomislav F. Šušak (bas, el. gitara, ukulele, mandolina, synthevi, programming, metalofon), Ivan Vranješ (el. gitara), Pavle Miholjević (el. i ak. gitara), Jasmina Bojić (violina), Jurica Rukljić (tuba), Marin Frketin (trombon), Oliver Ereš (saksofon), Stipe B. Mađor (truba), Zvonimir Šestak (kontrabas) i Borna Šercar (bubanj, udaraljke).

Produkcija: Tomislav F. Šušak

Mix i mastering: Pavle Miholjević i Jura Ferina

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri