Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

 

 

Dimitrije Vasiljević je nagrađivani pijanista i kompozitor. Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Beogradu, Berkli koledžu i Njujorškom Univerzitetu. Kao član brojnih džez sastava nastupao je širom Evrope, a iz rodne Srbije put ga je odneo u Sjedinjene Države gde intenzivno nastupa u džez klubovima i prestižnim koncertnim dvoranama Njujorka.

 

Nedavno je započeo doktorske studije na odseku za džez Univerziteta Ilinois. Od strane velikana džeza je označen kao “moćan moderni svirač koji poseduje impresivni muzički vokabular”. Izdao je autorske albume "Put Silvana" (The Path of Silvan) 2013. i "Metafora" (Metaphor) 2014. godine. Oba diska se mogu nabaviti u Dallas Music Shop-u, Sremska 2, Beograd.

 

 

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri