Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

U prodaji je treći studijski album Antonije ''Nezgodna''

 

Na albumu su pesme i singlovi koje je Antonija Šola uradila tokom prethodnih pet godina i izvela ih je na festivalima "Zlatne žice", "CMC", "Split" i drugim. Uz već poznate "Svirajte mi ljubavne", "Usne lažljive", "Imam sve", "Lagat ću", "Djevojka broj jedan", "Loša navika", "Živa meta", "Halo dušo" (duet sa Petrom Dragojevićem) tu je i pet sasvim novih pesama. Autorski i koautorski Antonija potpisuje muziku i tekst većine tema, dok joj je glavni saradnik, autor i producent  Branimir Mihaljević. Autor pesme ''Nezgodna'' je Dušan Bačić, a Silvije Pasarić je zaslužan za "Nešto kao volim te". Autorskim rukopisom su pomogli Marsell Benzon, Miroslav Škoro kao supervizor za pesmu ''Imam sve'' i Ivica Murat sa tamburaškim sastavom Dyaco u pesmi ''Usne lažljive''. Značajna je i saradnja sa Tihomirom Preradovićem na novoj pesmi ''Ne umire ljubav stara'' Arsena Dedića. Na disku je i ''Svaki dan je put'', duet koji su snimili Antonija i Dražen Žerić Žera iz Crvene jabuke.

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri