Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

Članovi grupe Zabranjeno pušenje su u ponedeljak 25.11. u Beogradu uz druženje sa fanovima potpisivali svoj novi album "Radovi na cesti" i otvorili izložbu "Novi primitivizam za početnike"


Grupa Zabranjeno pušenje je objavlivila album "Radovi na cesti" i obeležila sedamdesetu godišnjicu drugog zasedanja Avnoja 29.11.2013. godine koncertom u beogradskom SKC-u. Album "Radovi na cesti" je za područje Srbije objavio Dallas Records i tim povodom je 25.11.2013. godine u 12h u Dallas Music Shopu u Beogradu (Sremska 2) organizovano potpisivanje albuma i druženje sa fanovima.
Odmah zatim, istog dana u 14h u SKC-u, bila je otvorena izložba "Novi primitivizam za početnike". Originalno postavljena u Beogradu 2012, izložba je u međuvremenu obišla mnoge gradove regije i danas, zbog velikog doprinosa fanova grupe, ima dvostruko više eksponata nego prilikom prvog postavljanja.
Link na galerije fotografija grupe Zabranjeno pušenje
Link na spot "Boško i Admira" na Youtube-u
Link na spot "Ti voliš sapunice" na Youtube-u
Link na FB event kreiran uz beogradski koncert
Link na FB Fan Page Zabranjenog pušenja
www.facebook.com/ZabranjenoPusenje
twitter.com/zabranjeno

www.zabranjeno-pusenje.com

 

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri