Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

 

 

 

 

Miloš Jovanović je neobična pojava za ova vremena. Čovek brojnih talenata koje razvija pažljivo i nenametljivo. U današnje vreme koje priznaje samo galamu, razmetljivost i bezobzirno samopromovisanje on deluje arhaično. A bavi se modernim stvarima.

 Iako je 1989. godine diplomirao na katedri za istoriju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu ubrzo je uplovio u vode marketinga. Studio Hammer, radionicu za proizvodnju reči, slike i zvuka je osnovao 1991. godine. Njihovi proizvodi su tokom ovih godina osvojili brojne stručne nagrade.
  Miloš je paralelno režirao dokumentarne filmove „Snežana i četiri patuljka“, „Pravo je ravno“, „Nestali“ i dugometražni igrani film „Memo“ za koji je napisao scenario i muziku. Režirao je igrano dokumentarni film „Frau Einstein“ 2011. godine. Režirao je spotove Rambu Amadeusu, Đorđu Balaševiću, Zdravku Čoliću, Bajagi i Loši. O Bajagi i Instruktorima je uradio dokumentarni film „Muzika na struju“. Producirao je izdanja Šabana Bajramovića, Teodosi Spasova (kaval), Dejana Petrovića (truba), Leb i sol, Jazz Sence orkestru i drugima. 
  A sada je rešio da se malo više posveti muzici. Svojoj. Pokrenuo je Dobrovoljno kovačko društvo u kome komponuje, peva i svira akustičnu gitaru. Rezultat dugogodišnjeg slaganja harmonija, akorda i reči je na disku „Ljudi od zemlje“. U trinaest tema je ponudio neku svoju vrstu panonskog bluza. Kako se jedna pesma na albumu i zove. Uz njegove „Čipke i kolači“, „Biće skoro propas’ sveta“, „Šorom šajke“, „Svako ima nekog koga nema“, „Sloboda“, tu je i „Šećeru moj“ koju je davne 1986. godine na debi ploči snimio Vojvođanski bluz bend. O temema koje su ga inspirisale Miloš Jovanović kaže:
„Sve pesme sam napisao po istinitim događajima iz mog srca i glave. Album je nazvan po pesmi koju sam napisao 1999. godine i ona je u monografiji „Ime i prezime: Novi Sad“ (Prometej 2010.). Zahvaljujem se svim muzičarima i prijateljima koji su mi pomogli da u pedesetoj godini izdam debitantski album.“
  A ti prijatelji i muzičari su Ivan Aleksijević (klavir), Dalibor Kaurin (gitara), Petar Radmilović (bubnjevi), Siniša Petrović (vokal, usna harmonika, udaraljke), Ištvan Mađarić (bas) i mnogi drugi. Produkciju je uradio Miloš Jovanović a dve pesme je aranžerski i producentski ispolirao Vojislav Aralica. CD je objavio Dallas Records.

Nažalost, posle teške bolesti Miloš Jovanović je preminuo 10. februara 2014. godine u Novom Sadu

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri