IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

 Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                                                                         e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

IMAG0010

 

 

 

 

 

Miloš Jovanović je neobična pojava za ova vremena. Čovek brojnih talenata koje razvija pažljivo i nenametljivo. U današnje vreme koje priznaje samo galamu, razmetljivost i bezobzirno samopromovisanje on deluje arhaično. A bavi se modernim stvarima.

 Iako je 1989. godine diplomirao na katedri za istoriju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu ubrzo je uplovio u vode marketinga. Studio Hammer, radionicu za proizvodnju reči, slike i zvuka je osnovao 1991. godine. Njihovi proizvodi su tokom ovih godina osvojili brojne stručne nagrade.
  Miloš je paralelno režirao dokumentarne filmove „Snežana i četiri patuljka“, „Pravo je ravno“, „Nestali“ i dugometražni igrani film „Memo“ za koji je napisao scenario i muziku. Režirao je igrano dokumentarni film „Frau Einstein“ 2011. godine. Režirao je spotove Rambu Amadeusu, Đorđu Balaševiću, Zdravku Čoliću, Bajagi i Loši. O Bajagi i Instruktorima je uradio dokumentarni film „Muzika na struju“. Producirao je izdanja Šabana Bajramovića, Teodosi Spasova (kaval), Dejana Petrovića (truba), Leb i sol, Jazz Sence orkestru i drugima. 
  A sada je rešio da se malo više posveti muzici. Svojoj. Pokrenuo je Dobrovoljno kovačko društvo u kome komponuje, peva i svira akustičnu gitaru. Rezultat dugogodišnjeg slaganja harmonija, akorda i reči je na disku „Ljudi od zemlje“. U trinaest tema je ponudio neku svoju vrstu panonskog bluza. Kako se jedna pesma na albumu i zove. Uz njegove „Čipke i kolači“, „Biće skoro propas’ sveta“, „Šorom šajke“, „Svako ima nekog koga nema“, „Sloboda“, tu je i „Šećeru moj“ koju je davne 1986. godine na debi ploči snimio Vojvođanski bluz bend. O temema koje su ga inspirisale Miloš Jovanović kaže:
„Sve pesme sam napisao po istinitim događajima iz mog srca i glave. Album je nazvan po pesmi koju sam napisao 1999. godine i ona je u monografiji „Ime i prezime: Novi Sad“ (Prometej 2010.). Zahvaljujem se svim muzičarima i prijateljima koji su mi pomogli da u pedesetoj godini izdam debitantski album.“
  A ti prijatelji i muzičari su Ivan Aleksijević (klavir), Dalibor Kaurin (gitara), Petar Radmilović (bubnjevi), Siniša Petrović (vokal, usna harmonika, udaraljke), Ištvan Mađarić (bas) i mnogi drugi. Produkciju je uradio Miloš Jovanović a dve pesme je aranžerski i producentski ispolirao Vojislav Aralica. CD je objavio Dallas Records.

Nažalost, posle teške bolesti Miloš Jovanović je preminuo 10. februara 2014. godine u Novom Sadu

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri