IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

 Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                                                                         e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

IMAG0010

 

Osječki hip hoper Kandžija Osjekanović je realizovao novi album ''Zlatne Žbice''. U tome mu je pomogao Toxara, najbolji novi MC, inače član Kandžijinog benda Gole žene. Disk je okupio najbolje izvođače s kojima su do sada sarađivali. ''Zlatne žbice'' je najavljen pesmom ''Mađarska'' za koju je inspiracija bila šverc.

Neki su išli u Trst, drugi u Austriju, a skromniji su se upućivali u Mađarsku. Pesma je posveta pretrpanom gepeku, sakrivenim kilogramima mesa i neizmernoj sreći koju su pružale bolje cene u komšiluku. Ovaj sentimentalni osvrt na davna osvajanja mađarskih radnji je dobio i video spot u režiji mladog osječana Borisa Sekulića.
Na albumu je 12 novih pesama, a zajedno uz Kandžiju i Toxaru su Krankšvester, stari saradnici General Woo, Saša Antić (TBF), mladi Rima i drugi. Zbog sirovosti i samog izraza, zvuk neodoljivo podseća na Beastie boys. Članovi Zlatnih žica su i producenti koji su sarađivali na albumu: Toza, Dirty hairy, Phezz i Koolade.

Povodom izlaska ''Zlatnih žbica'' Kandžija je snimio dokumentarac u kome je General Woo najbolje opisao samo izdanje: ''Al ovo je stvarno, ono, prva prava hip hop kompilacija koja izlazi nakon dugo godina. Mislim da bi ovo svi kojima je stalo do pravog hip hopa trebali podržat i trebali poslušati, definitivno, u krajnjem slučaju''

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri