Polovinom decembra 2018. godine Dallas Music Shop smo preselili iz Sremske 2 u Knez Mihajlovu 48. Naše novo prodajno mesto je u sklopu knjižare Laguna i nalazimo se na prvom spratu. Pored diskova, DVD izdanja, vinila, majica i filmova u ponudi su gramofoni poznate marke Lenco.
Radno vreme:
9 – 22h
Nedelja: 10 – 21h

Telefoni: 011 3283823   069 2639699                                                 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

                               

 

 

 

Osječki hip hoper Kandžija Osjekanović je realizovao novi album ''Zlatne Žbice''. U tome mu je pomogao Toxara, najbolji novi MC, inače član Kandžijinog benda Gole žene. Disk je okupio najbolje izvođače s kojima su do sada sarađivali. ''Zlatne žbice'' je najavljen pesmom ''Mađarska'' za koju je inspiracija bila šverc.

Neki su išli u Trst, drugi u Austriju, a skromniji su se upućivali u Mađarsku. Pesma je posveta pretrpanom gepeku, sakrivenim kilogramima mesa i neizmernoj sreći koju su pružale bolje cene u komšiluku. Ovaj sentimentalni osvrt na davna osvajanja mađarskih radnji je dobio i video spot u režiji mladog osječana Borisa Sekulića.
Na albumu je 12 novih pesama, a zajedno uz Kandžiju i Toxaru su Krankšvester, stari saradnici General Woo, Saša Antić (TBF), mladi Rima i drugi. Zbog sirovosti i samog izraza, zvuk neodoljivo podseća na Beastie boys. Članovi Zlatnih žica su i producenti koji su sarađivali na albumu: Toza, Dirty hairy, Phezz i Koolade.

Povodom izlaska ''Zlatnih žbica'' Kandžija je snimio dokumentarac u kome je General Woo najbolje opisao samo izdanje: ''Al ovo je stvarno, ono, prva prava hip hop kompilacija koja izlazi nakon dugo godina. Mislim da bi ovo svi kojima je stalo do pravog hip hopa trebali podržat i trebali poslušati, definitivno, u krajnjem slučaju''

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri