lenny.jpg''It Is Time For A Love Revolution'' je osmi studijski Lenny-jev CD i izašao je posle trogodišnje pauze. U novim pesmama opet nudi bučni rock'n'roll sa primesama soula, funka i jazz groovea, ali i poziva na emotivni ustanak.

 

''Volim ovaj album i njegovu emociju. Osećam se kao dete koje se igra u svojoj sobi, a od toga nema vrednijeg osećaja slobode'' – kaže Lenny.
 
Sloboda je i najdominantnija sila na novom albumu koji je akustikom i duhovnošću blizu Kravitzovog debi albuma ''Let Love Rule''.
 
CD je sniman tokom prošle godine na lokacijama kao što su New York, Miami, Pariz, Bahami i Brazil. Kravitz je napisao, producirao, aranžirao i odsvirao svih 14 pesama na albumu.
 
''It Is Time For A Love Revolution'' govori o ljubavi i spiritualnoj revoluciji pozivajući ljude da se otvore i puste ljubav u svoje srce. A u pesmi "Back in Vietnam" on govori o ratu u Iraku upoređujući ga sa vijetnamskim.
 
Kroz singlove "Bring It On", "I'll Be Waiting'', "Love, Love, Love", "Dancin' Til Dawn" i "I Want To Go Home", novi album nudi sve ono što Kravitza već gotovo 20 godina čini jednim od najbitnijih muzičara na svetu.

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri