IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

sandeDebi album britanske kantautorke Emeli Sandé “Our Version Of Events” je uz osvajanje vrha britanske top liste albuma dostigao tiraž od pola miliona prodatih primeraka. Tako je postao najprodavaniji debi album 2012. godine u Britaniji i ukupno drugi najprodavaniji album. Zlatan tiraž sa preko 400.000 prodatih singlova dostigla je i pesma 'Next To Me' aktuelni singl sa albuma čiji je video spot pregledan preko devet miliona puta.
Za hit "Next to me" Emeli Sandé je rekla: "U toj pesmi sam želela da progovorim o pravoj vrsti ljubavi. Nikada nisam bila previše zainteresovana da izlazim sa momcima i nisam brinula o tome šta će oni o meni da misle. Ono što zaista želim je stabilnost i saznanje da je on ovde za mene uvek i bezuslovno. Cenim lojalnost i stabilnost i o tome sam htela da napišem pesmu.”
“Next To Me” je broj 1 na listama u Irskoj, Italiji, Belgiji. Tri nedelje je proveo u Top 5 singlova UK Singles Charta (najbolja pozicija #2), a u samom vrhu je i u Danskoj, Novom Zelandu, Norveškoj, Holandiji.
Ovaj uspeh je odlična podloga za lansiranje karijere Emeli Sandé i u Americi gde je njen debi album objavljen 5. juna 2012. godine. U Evropi je Emeli već osvojila publiku. Posle singlova “Heaven”, “Daddy” i “Next To Me”, četvrti singl sa albuma  “Our Version Of Events” je pesma “My Kind Of Love”.

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri