IMAG0017

Izdavačke kuće Dallas Records i Multimedia Music su krajem septembra 2010. godine otvorile „Dallas Music Shop“ u tržnom centru „Vulkan“ (bivši „Mamut“ Sremska 2, Beograd). Najveća muzička prodavnica u gradu nudi diskove i DVD izdanja domaćih i stranih diskografskih kuća, kao i veliki izbor filmova. Radno vreme: od 9h do 22h, nedeljom od 11h do 19h.

Telefoni: 011 2638699  069 2639699                                                  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

 Facebook DallasMusic shop Beograd

 

IMAG0010

 

Plavi_orkestar_-_SedamPosle diskografske pauze duge trinaest godina, tačnije od albuma „Beskonačno“ iz 1999. godine, Plavi orkestar je objavio novo izdanje disk „Sedam“.


Jedanaest novih pesama je producirao Nikša Bratoš a kompletan autor je Saša Lošić. Pesmu „(R)evolucija“ su snimili sa sastavom Dubioza Kolektiv a autorski su doprineli i članovi ovog sastava. Za temu „Bi li pošla sa mnom“ tekst su zajedno uradili Lošić i Gibonni. A pesmu „Ti misliš da je meni lako“ snimili su u duetu sa Draganom Mirković.

I sa drugim novim pesmama „Amerika“, „Nedodirljiva“, Život nije bajka“, „S tvojim imenom na usnama“, „Svako od nas nosi svoju bol“ Loša je potvrdio istančan osećaj za pop zvuk. 

Pretraga

Cenovnik

Preuzmite naš maloprodajni cenovnik.

Excel Cenovnik

Baneri